CONDENA DE LA MASACRE TERRORISTA ISRAELI - 9 MARZO 2012

CONDENA DE LA MASACRE TERRORISTA ISRAELI - 9 MARZO 2012
III INTIFADA PALESTINA YA, PORQUE LA COMUNIDAD INTERNACIONAL NO HACE NADA.

viernes, 30 de diciembre de 2011

CARTA A LA DIRECCION DE LA CASA ELIZALDE . FAVOR DE ENVIAR, DIFUNDIR POR CUALQUIER MEDIO A SU DISPOSICION.

CARTA A LA DIRECCIÓN  DE LA CASA ELIZALDE

A/A: Miriam Alcaraz

Una institució pública, equipament municipal al servei de la ciutadania, com és La Casa Elizalde, ha de servir per mostrar totes les realitats que hi ha al nostre món, per dures i confictives que siguin, i advocar pel
respecte del Dret Internacional i per la preservació de la justícia social, sense la necessitat que la institució hagi de prendre partit o posicionar-se  en el contingut de les mostres.

Una entitat pública no pot censurar fotografes, títols o texts d’un treball foto-periodístic per tal de “no generar debat”, doncs no és propi de la Democràcia. És per això, que us volem expressar la nostra disconformitat  davant de la cancel·lació de l’exposició “Dones palestines sota l’ocupació israeliana”. Volem obrir debats, volem llibertat d’expressió, volem solidaritat amb les persones més vulnerables, volem visibilitzar la lluita  de les dones d’arreu, volem que ens obrin els ulls no que ens els tanquin.

El conficte àrab-israelià afecta a totes les facetes de la vida diària de les dones palestines; siguin metgesses, estudiants, artesanes, polítiques,  mares o flles... dins i fora dels Territoris Ocupats Palestins. No es pot
ometre el patiment però tampoc la lluita silenciosa i perseverant que han  dut les dones al llarg de tot el desenvolupament del pla d’ocupació sionista sobre el territori palestí. Avui en dia ja considerat, per historiadors,  experts i per nombrosos estudis de les Nacions Unides, com una neteja ètnica i un estat d’Apartheid que atempta contra la Declaració Universal dels Drets Humans de les Nacions Unides i viola tots els drets humans dels palestins i palestines.

La fotògrafa Patricia Bobillo Rodríguez sempre ha treballat des de la  dignitat i el respecte als Drets Humans i la justícia social en tots els temes  socials que ha tractat. Per tot això, estem indignades i indignats amb la
cancel·lació de la seva exposició “Dones palestines sota l’ocupació  israeliana”.
Exigim el compromís dels centres públics i de La Casa Elizalde en aquest cas, per tal que no tornin a excloure treballs que reivindiquin igualtat de  drets entre les persones i els pobles.

València, 302
08009 Barcelona

Tel  93 488 05 90   Fax 93 487 52 75  
casaelizalde@casaelizalde.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Bienvenidos al Blog "María en Pie de Lucha", sus comentarios enriquecen el Blog siempre que estén formulados con ese deseo y desde el respeto tanto al titular del blog como a los visitantes y comentaristas.